Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 Filter:
9 november 2021

Delta Air Lines breidt het aantal vluchten komende zomer verder uit

Op de dag dat de VS de grenzen voor Europese bezoekers heeft heropend, kondigt Delta voor zomerseizoen ’22 meer bestemmingen en meer vluchten tussen Europa en de VS aan. Daarnaast is voor het eerst op elke trans-Atlantische vlucht Delta Premium Select beschikbaar.

5 november 2021

Internationale boekingen van Delta Air Lines groeien met 450% na heropening VS

Na de aankondiging door de Amerikaanse regering om de grenzen voor reizigers uit 33 landen wereldwijd te heropenen heeft Delta Air Lines een toename van maar liefst 450 % aan internationale ‘point-to-point’ boekingen gesignaleerd. Veel internationale vluchten op maandag 8 november zijn volgeboekt.

5 november 2021

Nieuwe Beyoğlu Culture Road in Istanbul gelanceerd met grootse heropening van het Atatürk Cultural Center (AKM)

Istanbul zet in op kunst en cultuur met als doel wereldwijde cultuurhotspot te worden De heropening van het nu al iconische AKM op 29 oktober was een gebeurtenis waar zowel de inwoners van Istanbul als de internationale kunst- en cultuurwereld naar uitkeken. De feestelijke opening markeerde tevens de start van de Beyoğlu Culture Road. Het doel van Istanbul om een wereldwijd toonaangevend kunstcentrum te…

5 november 2021

Zuid-Korea op z’n fotogeniekst: herfstkleuren door het hele land

De vuurrode, oranje en gele kleurtinten van de bomen in combinatie met de oude paleizen en traditionele Koreaanse huizen (hanoks) vormen een schouwspel dat je nergens anders in de wereld kunt ervaren. Wil je de herfstkleuren achterna? Dit zijn de highlights in Korea.

22 oktober 2021

Delta Air Lines benoemt Nicolas Ferri tot Vice President voor Europa, Midden-Oosten, Afrika en India

Delta Air Lines [NYSE:DAL] heeft Nicolas Ferri met ingang van 1 november benoemd tot Vice President Europa, Midden-Oosten, Afrika en India. Ferri zal verantwoordelijk zijn voor belangrijke strategische commerciële en customer experience initiatieven, in nauwe samenwerking met Delta’s Europese joint venture-partners Air France, KLM en Virgin Atlantic.

8 oktober 2021

Tiqets maakt genomineerden bekend voor de Remarkable Venue Awards

Tiqets heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt voor de 5e jaarlijkse Remarkable Venue Awards (RVA’s). Onder de Nederlandse genomineerden zitten bekende museums zoals het Mauritshuis en het Rijksmuseum maar met venues zoals Kasteel Hoensbroek of WILDLANDS is de variatie groot.

8 oktober 2021

Turkiye belicht haar Neolitische erfgoederen

Het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme en het Türkiye Tourism Promotion and Development Agency (TGA) brachten tussen 21 en 27 september een groot aantal internationale academici en onderzoekers bijeen. Onder de noemer TAŞ TEPELER, een project dat tot doel heeft om het land waar de mensheid een grote transformatie in haar manier leven en werken onderging, werden talrijke (virtuele) bezoeken, bijeenkomsten en evenementen…

8 oktober 2021

Bijna Gouda750: duik dit najaar alvast in de rijke stadshistorie

De rijke historie van Gouda zie en voel je overal in de stad die in 2022 750 jaar stadsrechten viert. Historische monumenten, hofjes waar de tijd lijkt stil te staan, oude molens en steegjes worden afgewisseld met highlights als het stadhuis op de Markt en de Sint-Janskerk. Vier tips om het verleden van Gouda tot leven te laten komen als opwarmer voor een groots…

8 oktober 2021

Te land, ter zee en in de lucht: outdoor fun in de natuur van Zuid-Korea

Zuid-Korea is gezegend met prachtige landschappen die zich lenen voor allerlei outdoor activiteiten. Hiken langs een kratermeer, skiën tussen de tempels, fietsen langs de Koreaanse kust, hoog boven paragliding hotspot Danyang zweven… de mogelijkheden zijn eindeloos. Vijf tips voor een actieve Korea vakantie:

24 september 2021

Rwandese babygorilla’s krijgen een naam op Wereld Gorilla Dag

Rwanda viert dit jaar Wereld Gorilla Dag met de doop van 24 babygorilla’s. Tijdens Kwita Izina, de jaarlijkse naamgeefceremonie, krijgen de pasgeborenen hun naam. Veelal van internationale en Rwandese bekendheden. Zo doopte Louis van Gaal twee jaar geleden babygorilla ‘Indongozi’, wat leider betekent.