Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Ervaringen die je alleen in Zuid-Korea kunt opdoen

Jjimjilbang Reinig je ziel in een van Korea’s jjimjilbangs. Deze traditionele Koreaanse badhuizen zijn op iedere hoek van de straat te vinden en zijn 24 uur per dag geopend.

Vooral dierenparken populair nu buitenattracties weer open zijn

Mede dankzij het zomerse weer trok Nederland er het afgelopen weekend massaal op uit. Ticketplatform Tiqets noteert na de heropening van buitenattracties opvallend veel belangstelling voor dierenparken. Maar liefst 53% van de consumenten kiest daarvoor en met Beekse Bergen als absolute nummer één.  

Oasis Premium Resorts (her)opent Oostenrijkse resorts voor een winterse zomervakantie in Tirol

De vorig jaar geopende resorts in Oostenrijk van Oasis Premium Resorts zijn na de wintersluiting inmiddels weer heropend. Speciaal voor skiliefhebbers die de bergen hebben gemist tipt Oasis activiteiten die gegarandeerd het wintersportgevoel doen herleven.

De meest verbluffende Unesco werelderfgoed locaties van Zuid-Korea

Denk je bij Zuid-Korea aan hypermoderne, bruisende metropolen en high tech? Vlak het cultuur- en natuurerfgoed niet uit. Zuid-Korea heeft maar liefst 14 prachtige Unesco locaties. We geven er vijf die je zeker niet mag missen bij een bezoek aan Korea.

Gouda krijgt luxe hideaway met opening Relais & Chateaux Weeshuis Gouda

In een van de mooiste monumenten van Gouda is Relais & Chateaux Weeshuis Gouda neergestreken. Slapen doe je onder de historische balken van het voormalige weeshuis uit 1599 in luxueuze kamers en suites. 

Turkiye maakt het verschil met kindvriendelijke hotels

Nu de zon steeds vaker haar warmte deelt raken vooral families in de ban van vakantieplanning. Met haar brede scala aan veiligheidsmaatregelen is Turkiye de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. 

Maak een virtuele 360° famtrip naar Korea’s hotspots

Op VisitKorea, de officiële website van de Korea Tourism Organization, kan je nu geweldige en inspirerende virtual reality bezoekjes aan het land brengen. Dankzij de 360 graden techniek sta je in het hart van talrijke Koreaanse bezienswaardigheden en op ‘places to visit’.

In Rwanda is het alle dagen Earth Day

Op 22 april was het Earth Day, een wereldwijd fenomeen met als doel de bewustwording van het effect van consumentengedrag op de aarde te vergroten. Het thema van dit jaar is ‘Restore the Earth’. Hoe krachtig het herstellend vermogen van Moeder Natuur is als mensen de juiste keuzes maken, is te zien in Rwanda.  

Nederland en Korea zijn closer dan je denkt

In 2021 vieren Nederland en Korea 60 jaar diplomatieke banden. De perfecte aanleiding om dit jaar Korea nog meer in het zonnetje te zetten als perfecte reisbestemming!

Goed idee: zeven tips voor Goeree-Overflakkee

Steeds vaker brengen we onze vakantie door in eigen land want Nederland is natuurlijk prachtig. Goeree-Overflakkee is zo’n bestemming waar je makkelijk een week of een heerlijk lang weekend kunt vertoeven. Zo loop je de bunkerroute in natuurgebied De Punt, doe je een zeehondensafari, stap je op een supboard op het Grevelingenmeer en overnacht je in het prachtige resort Oasis Punt-West.