Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Malawi in top drie ‘must visit’ bestemmingen voor 2018

‘Bezoek Malawi voordat de grote menigte dat doet’, zo stelt de toonaangevende toeristische uitgever Rough Guides. De in reizen en toerisme gespecialiseerde Britse uitgever, met een online community van zo’n half miljoen volgers, zet Malawi in zuidelijk Afrika op plaats drie in haar reistips voor dit jaar.

Leonardo DiCaprio zet zich in voor leeuwen in Malawi

Na de grootste olifantenverhuizing in de geschiedenis is het Liwonde National Park in het zuiden van Malawi nu aan de beurt om de terugkeer van leeuwen in het uitstrekte nationale park te realiseren. Met de ondersteuning vanuit de Leonardo DiCaprio Foundation is een investering van 1 miljoen dollar (ca. € 900.000) gemoeid.

9Winter- en kersttips voor India

Kerst vieren in India? Dat kan! Van kerstvuurwerk in Goa tot de gezellige kerstmarkten in Delhi, en van het allergrootste dancefeest met Hollands trots Martin Garrix tot de meest verrukkelijke kerstbrunches in de sneeuw of winterzon. Negen Indiase steden en plaatsen waar je in kerststemming komt.

Beestachtig genieten in Gambia

Nederlandse reizigers zoeken ook dit winterseizoen weer massaal de Gambiaanse zon op. Niet alleen om te vertoeven op een van de populaire stranden of te genieten van het verrukkelijke eten. Het land heeft veel meer te bieden. Zo is Gambia ook het perfecte land om wildlife te spotten. Geen Big Five maar wel het ‘thuis’ van veel andere prachtige diersoorten.

Jet Airways tien kwartalen op rij winstgevend

Jet Airways, de toonaangevende Indiase full-service luchtvaartmaatschappij, rapporteerde deze week haar kwartaalcijfers.

10 redenen om een Caribische cruise te maken

Met de enorme aantrekkingskracht van spierwitte stranden en een superheldere zee, is het geen wonder dat vorig jaar 15.000 Nederlandse vakantiegangers een Caribische cruise maakten. Met zoveel verschillende cruises in het aanbod en eilanden om te ontdekken zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een eilandhopping avontuur in de Caribbean.

Vijf tips voor familievakantie in Malawi

Veel Nederlanders ontdekken Malawi als complete Afrikaanse vakantiebestemming. Van prachtig wildlife tot luxe accommodaties en van Lake Malawi tot de leukste activiteiten voor het hele gezin. Ontmoet de vriendelijke bevolking, ontdek de prachtige stranden en maak herinneringen voor het leven.

9Weergaloze kleuren in India

Als er een land met de bokaal voor kleurrijkste land ter wereld naar huis gaat, dan is het India. Felgekleurde sari’s van Indiase vrouwen, oranje kleding van Boeddhistische monniken, het witte marmer van Taj Mahal, alle kleurschakeringen passeren de revue als je reist door het enerverende Aziatische land. Daarom: 9 weergaloze kleuren in India.

Zes droomovernachtingen in Malawi

Malawi doet de bijnaam ‘Warm Heart of Africa’ volledig eer aan. De gastvrije en vriendelijke bevolking verwelkomt je met open armen en geeft je een authentiek “Afrika-gevoel”. De natuur is er overweldigend, de gastronomie hoogstaand, Lake Malawi uniek en het wildlife is er gevarieerd. Bovendien staan de lodges in het land garant voor een droomovernachting. We zetten er zes voor je op een rij.

Malawi, thuis in alle windstreken

Een land met invloeden uit alle windstreken, dát is Malawi. Je rekent op wildlife en krijgt op de koop toe ongerepte stranden, drijvende dorpen, theeplantages, adventure, bergen en hooglanden… en een ongekende onderwaterwereld. Het moet al gek gaan wil daar jouw favoriete vakantiebezigheid niet bij zitten.