Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Meerderheid vliegpassagiers boekt het liefst ruim van tevoren

Uit onderzoek van reiszoekmachine Skyscanner onder 5000 internationale reizigers blijkt dat een meerderheid het liefst op veilig speelt als het aankomt op het boeken van een vliegticket.

Beste van twee werelden: viersterren hotelkamers op de camping

Wie het comfort van een luxe hotelkamer wil combineren met de sfeer en de faciliteiten van een camping doet er goed aan deze zomer af te reizen naar het Kroatische eiland Rab.

Barbados pakt uit en geeft weg

Op Valentijnsdag wil Barbados de liefde extra laten voelen en pakt opnieuw uit met het Island Inclusive pakket. Met als thema ‘Feel the love’ geeft het eiland een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft.

Stap met Costa Cruises opnieuw in het huwelijksbootje

Cruiserederij Costa Cruises laat Valentijnsdag dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan. Integendeel zelfs, want koppels krijgen de kans om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen.

Reiziger wil gratis WiFi op luchthaven

Terwijl ‘free WiFi’ steeds gebruikelijker wordt, bieden de meeste Europese luchthavens dit niet of in beperkte mate aan. Uit onderzoek door reiszoekmachine Skyscanner blijkt echter dat maar 14% van de reizigers bereid is voor WiFi te betalen.

De beste naturistencamping is te vinden in Istrië

Naturist Camping Valalta in het Kroatische Rovinj is tot Camping van het Jaar 2014 uitgeroepen door lezers van de Kampeer en Caravan Kampioen, gebruikers van de ANWB campinggidsen en de ANWB kampeerspecialisten.

Nieuwe app Costa Cruises laat gasten onbeperkt bellen en sms’en

Costa Cruises lanceert een compleet nieuwe app voor hun passagiers genaamd MyCosta Mobile. Deze app geeft gasten aan boord de mogelijkheid om zonder kosten en ongelimiteerd met elkaar contact te houden.

Besparen op vakantie door op het beste moment te boeken

De reisindustrie verleidt de vakantieganger nu hun vakantie te boeken, maar is haastige spoed wel goed? Skyscanner keek naar de populairste bestemmingen van de Nederlandse vakantieganger en ontdekte dat januari niet altijd het beste moment om te boeken is.

Cruiseschip redt bemanning zinkend zeilschip midden op oceaan

De bemanning van een zeilschip dat midden op de Atlantische oceaan zinkende was, kreeg deze week viersterren redding in de vorm van een passerend cruiseschip.

Barbados host Top Gear Festival 2014

Het populaire, hilarische en zeker niet alleen voor mannen geschikte autoprogramma Top Gear organiseert ook weer in 2014 het Top Gear Festival. Dit jaar maakt het zijn debuut op het Caribische eiland Barbados.