Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Voor een spotprijs met privéjet naar Barbados

Voor wie altijd al eens per privéjet naar Barbados heeft willen vliegen (wie eigenlijk niet?) is het nu of nooit. Voor een tarief dat slechts iets hoger ligt dan een standaard eersteklasticket vlieg je nu als een ster naar dit Caribische eiland.

Nieuw schip van Costa Cruises krijgt wandelpromenade

De Costa Diadema, het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises dat 7 november wordt gedoopt, wordt voorzien van een wandelpromenade van 500 meter lang met zes cabañas en twee jacuzzi’s die boven zee uitsteken.

Nieuwe luxe minicamping op Rab geopend

Het Kroatische eiland Rab beschikt vanaf dit seizoen over een zeer luxe minicamping. Het net geopende Lando resort heeft vier sterren, 36 percelen van 100m² en 11 luxe ‘immobile’ homes.

Waterspektakelpark ‘Istralandia’ opent deuren in Istrië

De populaire Kroatische regio Istrië beschikt vanaf 21 juni over een waterpark: Aquapark Istralandia biedt o.a. een gigantisch golfzwembad en diverse attracties die een adrenalinekick garanderen!

SAS onthult ultramodern nieuw cabine interieur

SAS vernieuwt het interieur van de long haul vloot met nieuwe stoelen, een nieuw entertainment systeem en Wi-Fi. Vandaag presenteert SAS een eerste impressie van de nieuwe cabine.

Costa Cruises introduceert ‘slow cruising’ vanuit Amsterdam

Op 21 mei verliet de eerste ‘slow cruise’ de cruisehaven van Amsterdam. De eerste van een reeks cruises vanuit Nederland in 2014 van dit gloednieuwe concept waarvan een belangrijk kenmerk is dat er meer tijd op de bestemming geboden wordt.

Proef van het goede leven op Barbados

Eten en drinken zijn belangrijke onderdelen van het goede leven op Barbados. De Bajans nemen hun gastronomische tradities dan ook erg serieus en bijna overal op het eiland is wel een culinaire hot spot te vinden.

Scandinavian Airlines lanceert innovatief bagageconcept

Terwijl steeds meer luchtvaartmaatschappijen kosten berekenen voor ingecheckte bagage, doet Scandinavian Airlines het tegenovergestelde. Naast een koffer mag voortaan ook afwijkende bagage zoals een fiets of skimateriaal gratis mee. Hiermee biedt SAS een unieke service.

Top Gear Festival Barbados komt met gierende banden dichterbij

Het Top Gear Festival in Barbados, dat plaatsvindt op 17 en 18 mei komt alsmaar dichterbij. Het was al bekend dat F1-coureur Lewis Hamilton aanwezig zal zijn, maar nu mogen verdere details van zijn aanwezigheid worden onthuld.

Costa Cruises breidt neoCollection verder uit

Costa Cruises breidt het succesvolle slow cruising concept ‘Costa neoCollection’ verder uit met de neoClassica. Het schip dat voorheen de naam Costa Classica droeg zal in december 2014 na een grondige renovatie aansluiten.