Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Bemanning Costa Concordia ontvangt award bij Lloyd’s List Global Awards 2012

Gisteravond nam een delegatie van de Costa Concordia bemanning de award ‘Seafarer of the Year’ in ontvangst voor hun moed en bekwaamheid tijdens de ramp op 13 januari dit jaar.

Duizend-en-een nachten sprookje met Costa Cruises

Costa Cruises zet komende winter maar liefst twee schepen in voor cruises vanuit Dubai in de Arabische Golf. De duizend-en-een nachten cruise laat het sprookje tot leven komen.

Skyscanner app 10 miljoen keer gedownload

De apps van vliegticketzoekmachine Skyscanner zijn ongekend populair. Recent is de Blackberry app toegevoegd en is de Android app vernieuwd met een praktische widget.

Dag toeristen, welkom truffels

Meer Nederlanders dan ooit hebben deze zomer Istrië ontdekt. Voor het binnenland van Istrië begint het hoogseizoen nu: truffelseizoen. En wel de tijd van de truffel die z’n gewicht in goud waard is: de witte.

Nederlander beboet door Europese modepolitie

Vliegticketzoekmachine Skyscanner heeft onderzoek gedaan naar de meest modebewuste Europeanen. Niet verrassend blijkt Italië het meest stijlvol geklede land, Nederland wordt echter op modegebied niet hoog aangeslagen.

Barbados; eiland van én voor de levensgenieter

Barbados is een eiland dat alles heeft om ultiem van het leven te kunnen genieten. De bevolking wordt hier niet voor niets de officiële ambassadeur van het goede leven genoemd.

Beste reisblog 2012

Alweer voor het vijfde jaar kunnen leden van Wereldwijzer Reisforums bepalen welke reisblogger het beste blog heeft en kans maken op twee vliegtickets naar Barcelona, gesponsord door vliegticketzoekmachine Skyscanner.

Schiphol in top vijf meest vriendelijke luchthavens van Europa

Vliegticketzoekmachine Skyscanner heeft onderzoek gedaan naar de vriendelijkheid en onvriendelijkheid van Europese luchthavens. Schiphol komt op een niet onverdienstelijke tweede plek van meest vriendelijke luchthavens.

Vliegpassagier prefereert krap zitten vanwege buurman boven nare geur

Vliegticketzoekmachine Skyscanner legde bijna 1500 Nederlanders de vraag voor naast welke persoon zij absoluut niet wilden zitten in het vliegtuig. Hieruit bleek dat de stoel naast de persoon met overgewicht de minst gevreesde plek is.

Europees ‘sustainable cruise’ project voor innovatief afvalmanagement aan boord van schepen

Als eerste in de industrie en mede gesubsidieerd door de EU, worden drie afvalstromen aan boord van de Costa Pacifica behandeld – verpakkingen, biologisch afbreekbaar afval en papier –zodat zij worden verminderd, gerecycled en hergebruikt als bijproduct.