Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Costa vernieuwt CostaClub met nog meer exclusief voordeel

Costa Cruises viert de 15e verjaardag van hun loyaliteitsprogramma CostaClub. Mooie aanleiding om hun trouwste gasten nóg meer exclusieve voordelen te bieden.

Valentijnsdag vieren in Love Boat stijl

More amore? Verras je Valentijn met een cruise van Costa, de cruisemaatschappij uit het land van Casanova. Pure romantiek op zee is: een ‘forever together’ cocktail drinken bij zonsondergang, een speciaal Valentijnsdiner à deux of een couples massage met champagne.

80e Mount Gay Round Barbados Regatta spectaculairder dan ooit

Zeilliefhebbers tellen af naar het eerste evenement op de Caribische zeilcalender van 2016: de Mount Gay Round Barbados Series. Met een lange traditie en een line-up om van te likkebaarden.

Miljoenen unieke en gepersonaliseerde reistips met SAS App

SAS introduceert Remap – een gloednieuwe feature van de SAS App waarmee SAS klanten hun persoonlijke reisgidsen kunnen samenstellen en delen met andere reizigers.

Costa Group is de eerste cruisemaatschappij die een proef start met menselijke robots

De Costa Group heeft een exclusief contract van meer dan een miljoen euro getekend met het Franse bedrijf ALDEBARAN, een dochteronderneming van de SoftBank Group, voor het gebruik van ‘Pepper’ robots. Pepper is de eerste robot ter wereld die menselijke emoties kan herkennen. Hij is perfect toegerust om de gasten aan boord te helpen en te vermaken.

Classical/Pops Festival Barbados: muzikale crossovers in tropische ambiance

Op 11 en 12 december strijken de beste musici ter wereld neer op Barbados voor het jaarlijkse Classical/Pops festival. Een evenement waar op hoog niveau klassieke muziek wordt gemixt met nieuwe muziekstijlen. Begeleid door ruisende palmen en fluitende boomkikkers.

Costa Cruises tekent Milaan Protocol van duurzame voeding

De Italiaanse rederij tekent als eerste in de reisindustrie het Milaan Protocol, een initiatief van Barilla Foundation Center for Food and Nutrition, gericht op het aanpakken van de wereldwijde disbalans op het gebied van voeding en voedsel.

SAS start vluchten naar Tallinn

Na het bericht van het stoppen van Estonian Air, is SAS begonnen met een vluchtoperatie naar de Estlandse hoofdstad Tallinn.

Noorderlicht spotten in Spitsbergen

Svalbard, hier beter bekend als Spitsbergen, is de meest noordelijke toeristische bestemming ter wereld en biedt daarom de beste garanties voor aurorajagers. De beste periode om het poollicht van je bucketlist te schrappen is tussen eind oktober en eind februari. Nu dus!

Whalesafe Project aan boord Costaschepen betrekt cruisegasten bij beschermen van potvis

Het voorkomen van aanvaringen met walvissen is het voornaamste doel van het nieuwe Whalesafe Project, maar ook bewustwording van het belang van bescherming van de zee. Costa Cruises brengt het project aan boord en betrekt vooral kinderen bij het beschermen van deze zoogdieren.