Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Duizend-en-een nachten sprookje met Costa Cruises

Costa Cruises, Europa’s marktleider, zet komende winter hun nieuwste, grootste en meest geavanceerde schip de Costa Favolosa in voor cruises vanuit Dubai in de Arabische golf.

Skyscanner zet in op groei Nederlandse markt

Skyscanner, een van de snelst groeiende reistechnologie bedrijven van Groot-Brittannië, gaat actief de Nederlandse markt benaderen.

Barbados steeds populairder op social media

Dat Barbados steeds populairder wordt in Nederland en België komt niet alleen maar door het prachtige eiland zelf. Barbados is namelijk sinds begin dit jaar ook vertegenwoordigd in de Nederlandse social media.

Barbados Food & Wine and Rum Festival 2011 nog smaakvoller

Het eerste Food & Wine and Rum Festival op Barbados was vorig jaar zo’n groot succes dat het dit jaar nog een keer fijntjes wordt overgedaan. Deze keer nog beter, nog groter en vooral nog lekkerder!

Cruiseschip krijgt complete make-over

De Costa Romantica, een cruiseschip van Europa’s nummer 1 cruisemaatschappij Costa Cruises, ondergaat een totale metamorfose en wordt zelfs omgedoopt tot de Costa neoRomantica.

Culinair hoogseizoen Istrië in aantocht

Nog midden in het toeristische hoogseizoen maakt Istrië zich al weer op voor het culinaire hoogseizoen in het najaar met in de hoofdrol de witte truffel.

Nieuw op Guernsey: duurzaam kamperen

Het Kanaaleiland Guernsey verwelkomt zijn eerste eco camping. Deze duurzame camping biedt de gasten een ‘true west coast experience’ waarbij de natuur centraal staat.

Costa Cruises bestelt nieuw schip, het tiende in tien jaar

Europa’s nr. 1 cruisemaatschappij, het Italiaanse Costa Cruises, heeft vandaag een nieuwe scheepsorder geplaatst. Met een capaciteit van 4.921 gasten wordt dit het grootste Italiaanse cruiseschip.

Nieuwe Nederlandstalige website Barbados gelanceerd

Vanwege de groeiende interesse in Barbados op de Nederlandse en Belgische markt heeft Barbados een compleet vernieuwde website gelanceerd. Van algemene informatie tot een handige vakantieplanner, deze website heeft het allemaal!

Barbados op Werelderfgoedlijst UNESCO

Historisch Barbados is met haar indrukwekkende Garrison officieel erkend op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De erkenning past in het streven van het Caribische eiland om duidelijk te maken dat het meer biedt dan zon, strand en zee.